Tilltugg och festligheter

Ge bort en härlig båtupplevelse genom ett presentkort! Födelsedag, avtackning, bröllop eller annat att fira – detta blir en uppskattad gåva.

Perfekt som present för personer som gillar att hitta på aktiviteter med trevligt sällskap – och med lite tur blir du själv medbjuden som matros.

Fixa presenten på nolltid via formuläret nedan! Presentkortet mailas direkt eller på en framtida dag och tid så du kan överraska mottagaren på själva grattisdagen. Du kan välja mellan 4 olika bilder till kortet och även lägga till din personliga hälsning.

Kortet löses in genom att använda koden på kortet vid bokning av en båt här på vår hemsida. Koden har obegränsat giltighet och kan även användas t.ex. nästa år.

Det finns varianter som matchar priset på vår lågsäsong (april-maj samt september-oktober) och vår högsäsong (juni-augusti). Det går såklart bra ifall mottagaren vill använda ett presentkort för högsäsongen till lågsäsong, i så returnerar vi prisskillnaden. Tvärtom kan mottagaren betala ett tillägg vid bokning ifall ett lågsäsongs-presentkort ska användas under högsäsongen.

Letar du efter en passande gåva till dina anställda eller kunder? Det går bra att beställa upp till 30 presentkort åt gången mot kortbetalning. Vill du beställa ett gäng presentkort mot faktura istället, maila oss på info@bookaboat.se med dina önskemål!