En upplevelse utöver det vanliga!

After work, team building, kick-off eller ett kundevent – våra kanalupplevelser har blivit ett populärt inslag bland företag och organisationer.  Flexibelt, underhållande och prisvärt. Välj ett av våra färdiga paket eller kontakta oss för att skräddarsy något exakt som ni vill ha det.

I alla paket ingår…

  • 90 min elbåtstur på Malmös kanaler
  • En rolig och minnesvärd upplevelse
  • Mera nöjda medarbetare/glada kunder/trogna partners/…
  • Betalning mot faktura
  • Ingen deposition behöver erläggas i förväg
  • Fri avbokning fram till 24h innan starttiden
  • Vid senare avbokning kan 100% av hyran återanvändas för en bokning vid ett senare tillfälle

Gör era val nedan och skicka en förfrågan till oss! Vi svarar oftast inom samma dag, senast inom 48h. Alla priser är per person och exklusive 25% moms.

Här finns en förträfflig flyer du kan ladda ner och visa upp för dina kollegor om vad som väntar dem: Kanalupplevelse med BookaBoat!

Våra upplevelsepaket

båt slottsparken malmö

Kanalkryssning

Vår klassiska upplevelsetur. Njut av en unik upplevelse på kanalen – ljudlöst flyter ni fram medan ni umgås ombord. Ta med picknick och något gott att dricka, eller ordna med catering från något av de många matställen som finns längs kanalen. Ni kan välja att åka själva eller boka med en kapten som styr båten åt er.

179 kr/pers

Malmö Quiz Tour

Nu kan ni kombinera en kanaltur med en på förhand skapad frågerunda. Till varje båt ingår det en pärm med 30 frågor kopplade till olika platser i kanalen. Varje deltagare får ett eget frågeformulär att fylla i och en snabb rättningsmall, eller välj att tävla mellan båtarna om ni är flera. Många vet något, men vem vet egentligen mest?

199 kr/pers

malmo båt cityguide

Cityguidning

Kombinera en avslappnande kanaltur med informativt nöje! En certifierad Skåneguide följer med ombord och berättar allt och lite till om Malmö och platserna ni kör förbi under er tur. Lär om stadens historia, viktiga byggnader och personer, och kuriosa. Har ni specifika intressen eller vill ni få guidning på ett främmande språk, ange det i formuläret nedan.

349 kr/pers

Kanalmysteriet

Vi är otroligt stolta över att äntligen kunna presentera vårt Kanalmysterium. I spåren av Frans Suell, en mångsidig man som verkade i Malmö runt 1800-talets början, ska ni som deltagare leta upp Frans Suells gömda skatt som sägs finnas i anknytning till kanalen. Varje båtgrupp får en portfölj med ledtrådar och ska sedan tävla mot de andra båtgrupperna om att snabbast ta sig runt kanalen för att hitta skatten.

Tillval

Treasure chest

Skattkistan

Maxa stämningen med allt det festliga som vår skattkista har att bjuda på. Härifrån kan du låna pirat- och matroshattar, ett urval av båtflaggor, fotoramar m.m. Ett säkert kort för en glädjefylld besättning och unika bildreportage!

+25 kr/pers

Släktträff

0,5/1,0 h förlängning

Förläng glädjen med extra tid på kanalen! Passar när ni vill kombinera något av våra paket med stopp på vägen eller bara ha extra tid för picknick och umgänge ombord.

0,5h +30 kr/pers
1,0h +45 kr/pers

elbåt kapten

Framkörning/Upphämtning

Ibland vill man inte utgå från vår brygga, eller kunna lämna båten någon annanstans. Kanske vid ert kontor eller den där restaurangen som är slutmålet för turen. Vi hjälper er då att köra fram och/eller hämta upp båtarna åt er.

Från +20 kr/pers (beroende på platsen för framkörning/upphämtning)

Kapten i Malmö

Kapten

Våra ståtliga och erfarna kanalkaptener tar hand om er under hela upplevelsen – från att hjälpa er iväg tills ni är tillbaka. Ni behöver inte ens köra själva alltså. Populärt när man vill ha lite extra VIP-känsla.

+120 kr/pers

Så tycker de som redan provat

elbåt malmö gruppaktivitet dux

“-Vi hade en träff för alla våra återförsäljare och använde BookaBoats båtar. Grupperna i varje båt fick tillfälle att nätverka och se Malmö från sin bästa sida. I Kungsparken serverade vi bubbel och snacks på en av bryggorna. Ett mycket uppskattat arrangemang har vi fått höra från deltagarna efteråt!” /DUX

elbåt malmö gruppaktivitet

“-Medarbetaredagen blev helt fantastisk. Vi åkte runt på kanalen och vid de olika bryggorna varvade vi tävlingar med andra upptåg. Vi kommer definitivt att hitta på något liknande igen” /Stratiteq 

Skicka en förfrågan