En upplevelse utöver det vanliga!

After work, team building, kick-off eller ett kundevent – våra kanalupplevelser har blivit ett populärt inslag bland företag och organisationer.  Flexibelt, underhållande och prisvärt. Välj ett av våra färdiga paket eller kontakta oss för att skräddarsy något exakt som ni vill ha det.

I alla paket ingår…

  • 90 min elbåtstur på Malmös kanaler
  • En rolig och minnesvärd upplevelse
  • Mera nöjda medarbetare/glada kunder/trogna partners/…
  • Betalning mot faktura
  • Ingen deposition behöver erläggas i förväg
  • Fri avbokning fram till 24h innan starttiden
  • Vid senare avbokning kan 100% av hyran återanvändas för en bokning vid ett senare tillfälle

Gör era val nedan och skicka en förfrågan till oss. Vi svarar oftast inom samma dag, senast inom 48h.

Våra upplevelsepaket

Kanalkryssning

Vår klassiska upplevelsetur. Njut av en unik upplevelse på kanalen – ljudlöst flyter ni fram medan ni umgås ombord. Ta med picknick och något gott att dricka. Ni kan välja att åka själva eller boka med en erfaren guide för varje båt som berättar mer om Malmö och stadens kanalhistoria.

Malmö Quiztur

Nu kan ni kombinera en kanaltur med en på förhand skapad frågerunda. Till varje båt ingår det en pärm med frågor kopplade till olika platser i kanalen. Varje deltagare får ett eget frågeformulär att fylla i och en snabb rättningsmall. Många vet något, men vem vet egentligen mest?

Kanalmysteriet

Vi är otroligt stolta över att äntligen kunna presentera vårt Kanalmysterium. I spåren av Frans Suell, en mångsidig man som verkade i Malmö runt 1800-talets början, ska ni som deltagare leta upp Frans Suells gömda skatt som sägs finnas i anknytning till kanalen. Varje båtgrupp får en portfölj med ledtrådar och ska sedan tävla mot de andra båtgrupperna om att snabbast ta sig runt kanalen för att hitta skatten.

Tillval

Skattkistan

Maxa stämningen med allt det festliga som vår skattkista har att bjuda på. Härifrån kan du låna pirat- och matroshattar, ett urval av båtflaggor, fotoramar m.m. Ett säkert kort för en glädjefylld besättning och unika bildreportage!

Släktträff

0,5/1,0 h förlängning

Förläng glädjen med extra tid på kanalen! Passar när ni vill kombinera något av våra paket med stopp på vägen eller bara ha extra tid för picknick och umgänge ombord.

Framkörning/Upphämtning

Ibland vill man inte utgå från vår brygga, eller kunna lämna båten någon annanstans. Kanske vid den där restaurangen som är slutmålet för turen. Vi hjälper er då att köra fram och/eller hämta upp båtarna åt er.

Kapten i Malmö

Kapten

Våra ståtliga och erfarna kanalkaptener tar hand om er under hela upplevelsen – från att hjälpa er iväg tills ni är tillbaka. Ni behöver inte ens köra själva alltså. Populärt när man vill ha lite extra VIP-känsla.

Så tycker de som redan provat

”-Vi hade en träff för alla våra återförsäljare och använde BookaBoats båtar. Grupperna i varje båt fick tillfälle att nätverka och se Malmö från sin bästa sida. I Kungsparken serverade vi bubbel och snacks på en av bryggorna. Ett mycket uppskattat arrangemang har vi fått höra från deltagarna efteråt!” /DUX

”-Medarbetaredagen blev helt fantastisk. Vi åkte runt på kanalen och vid de olika bryggorna varvade vi tävlingar med andra upptåg. Vi kommer definitivt att hitta på något liknande igen” /Stratiteq 

Skicka en förfrågan

Tips från våra partners

En kunnig guide

En smakrik picknick