Nu ännu enklare aktivering av din elbåt

Startknapp i din mobil

Vi strävar hela tiden efter den bäst möjliga användarupplevelsen för dig som elbåtskapten. Därför har vi nu gjort det ännu smidigare och roligare för dig att boka, aktivera och njuta av din egen elbåt!

  • Bokningsflödet är förenklad och från grunden optimerad för bokning i mobilen, så det blir ännu lättare att spontanboka även direkt från vår brygga.
  • Aktivering av din elbåt är nu ännu enklare: 15 minuter innan turen startar får du ett SMS med en länk till båtens kontrollcenter – en fjärrkontrol till båten, direkt i din egen mobil! Här aktiverar du båten genom att trycka på en startknapp. Enkelt!
  • Ingen mobildata? Koppla upp dig mot vårt gratis wifi-nätverk på bryggan!
  • Ingen smartphone? Det går fortsatt bra att aktivera genom att ringa vårt aktiveringsnummer och använda din aktiveringskod.

När du väl är igång har du tillgång till en digital karta i din mobil med sevärdigheter och tips på platser längs med kanalen, samt din egen position medan du kör. Har du Google Maps installerat i din mobil så kan du även få upp kartan direkt i Maps-appen.

Vi är såklart mycket nyfikna på vad du tycker om dessa förbättringar! Hör gärna av dig till oss med feedback och idéer för fler förbättringar, så vi kan fortsätta leverera en så bra tjänst som möjligt till dig som vill uppleva Malmö från vattnet.