Med ett medlemskap i BookaBoat får du tillgång till din egen lyxiga elbåt, när du vill, mitt i centrala Malmö. Som att äga din egen båt, fast utan all besvär och kostnad som ägande, underhåll och behov av utrustning medför.

Låter det intressant? Anmäl dig idag via formuläret nedan.

Ett smartare val

Om du planerar att åka elbåt oftare är det smartare att bli BookaBoat-medlem. Som medlem får du rabatt på timpriset samt kan du ändra din bokning och avboka själv, när du vill, utan kostnad – även precis innan bokad avfart. Du får dessutom förtur vid speciella evenemang. Kort sagt: Ett medlemskap är precis som att äga din egen lyxiga elbåt, fast mycket smidigare – du slipper köpa och underhålla båten själv, och behöver inte köa och betala för en båtplats. Du har tillgång till din båt när du vill, mitt i centrala Malmö!

Rabatterade priser

BookaBoat-medlemmar betalar endast hälften av det vanliga timpriset på 590kr för varje båttur, samt en fast medlemsavgift. 1 timmer kostar då endast 1 x 590kr x 50% = 295kr, 2 timmar blir 2 x 590kr x 50% = 590kr, etc. Ett medlemskap kostar 900kr per år, eller vill du betala månadsvis så är det 149kr. Säsongen är från april till och med oktober (7 månader), så du betalar såklart inget för vinterperioden när det inte går att åka.

När du anmäler dig som medlem kan du genast ta del av det halverade timpriset.

En tur på kanalen med din egen elbåt

Periodisk översikt

I stället för att behöva betala inför varje bokning kan du som medlem boka utan att betala bokningspriset på förhand. I stället får du varannan månad en faktura för dina registrerade turer. Smidigt!

 Hoppa på och av när du vill

Du kan bli medlem eller avsluta ditt medlemskap när du vill under året. Räkna bara med en uppsägningstid på en månad, samt att minimumperioden för ett medlemskap är 3 månader. Uppsägning sker endast via epost till info@bookaboat.se.

Jag vill bli BookaBoat-medlem!

Våra partners: